Ongediertebestrijding regio Tiel

Wespennest? Binnen 24 uur
uw wespennest bestreden!

Last van wespen in regio Tiel?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij zijn actief in onder andere de regio Geldermalsen, Druten, Waardenburg, Lith, Lienden en alles wat hier binnen valt. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Tiel en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Heeft u last van ander ongedierte in regio Tiel?

Ongedierte kan uw huis flink vervuilen en zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Wanneer u up zoek gaat naar een ongediertebestrijder is het daarom van belang dat deze gecertificeerd te werk gaat. Wij van Derks Ongediertebestrijding werken enkel met gecertificeerde mensen en weten daarom raad met elk ongedierte. Wij zijn actief in onder andere de regio Geldermalsen, Druten, Waardenburg, Lith, Lienden en alles wat hier binnen valt. We werken snel en vakkundig, maar kwaliteit staat boven alles. Heeft u vragen? Onze mensen staan u graag even te woord om te kijken naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Bestrijden begint niet altijd bij gif. Wij van Derks Ongediertebestrijding proberen altijd zoveel mogelijk voor mekaar te krijgen zonder het gebruik van giftige middelen.

Derks ongediertebestrijding doet onder andere:

Derks Ongediertebestrijding is van alle markten thuis. Verschillende ongedierte komen door de seizoenen heen op ons pad. Denk aan wespen in de zomer of ratten en muizen die in de herfst weer naar binnen willen.   U kunt ons contacteren voor alle soorten ongedierte, hierbij moet u denken aan:

Wespen                                                  › Muizen

Ratten                                                     › Zilvervisjes

Bedwantsen                                           › Vlooien

Kakkerlakken                                          › Vliegen

Mieren                                                     › Boktor

Houtworm

Elke pagina omvat verdere informatie. Heeft u last van ander ongedierte? Bel ons even en de medewerker staat u graag te woord met een oplossing.

Plaatsen waar Derks ongediertebestrijding komt

Op onderstaande plaatsen zijn wij bij spoed binnen 24 uur bij u. We zorgen er dan voor dat we een inspectie hebben gedaan of zelfs uw ongedierte bestreden hebben.

Werkzaam in: Tiel, Geldermalsen, Druten, Waardenburg, Lith, Lienden en alles wat hier binnen valt.

Neem contact op met Derks Ongediertebestrijding

Aarzel niet en neem contact met ons op bij ongedierte. Onze medewerkers kunnen u goed uitleggen wat in uw situatie de beste oplossing is. Een inspectie bij Derks Ongediertebestrijding is veelal kosteloos en we kunnen vaak direct overgaan tot bestrijding. Voor meer info, neemt u even contact op per mobiel of via het vaste nummer.

Wespennest verwijderen €75,-

Muizen v.a. €85,-

Ratten v.a. €85,-

Zilvervisjes v.a. €95

Elk ander ongedierte: Gratis inspectie en prijs op aanvraag

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES