Houtworm bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt er voor dat u hout weer vrij van ongedierte is!

Houtworm herkennen

Vaak heeft u in de zomer veel last van de houtworm. Het dier knaagt dan ook bijna letterlijk door de constructie heen. u kunt de houtworm herkennen aan een kloppend en knagend geluid, uitvliegopeningen in het hout of boormeel wat op de grond aangetroffen wordt. De houtworm veroorzaakt grote schade en het is daarom belangrijk dat u er snel bij bent.

Professionele behandeling

Twijfelt u of u houtworm heeft? Onze specialisten staan voor u klaar om te controleren of het inderdaad houtworm betreft. Onze adviseurs helpen u dan ook graag en staan 24/7 voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij hebben een vaste lage prijs en 100% garantie neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Hoe te bestrijden?

Er zijn veel technieken om houtworm te bestrijden. Welke het beste is hangt af van waar de houtworm zich bevindt en hoe erg de aantasting van het hout is. Wij van Derks gaan meestal voor een oppervlakte behandeling met een vloeistof die door het hout wordt geabsorbeerd. Met deze methode hoeft u niet voor langere tijd het pand te verlaten en is na 2-3 uur het pand weer vrij om te betreden. Wilt u meer weten over deze behandeling en hoe wij dan precies te werk gaan neem dan contact op met ons.

Boktor

Houtworm bestrijding v.a. €250,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES