Boktor bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt er voor dat u hout weer vrij van ongedierte is!

Leefwijze van de Boktor

De larven van een huisboktor leven in hout. De huisboktor is een drooghoutboorder en dit betekent dat ze zich in droog hout nestelen. Hij zit graag in naaldhout maar uw eikenhout is daarom niet per definitie veilig. De larve van een boktor is in staat om complete houte constructies te vernielen. De volwassen boktor legt haar eitjes over het algemeen op het hout waar ze zelf in geboren is. Wij raden dan ook altijd aan om het hout van te voren te inspecteren, en daarna eventueel te laten behandelen.

Hoe ziet de boktor eruit?

Een volwassen huisboktor heeft een langwerpig lichaam met sprieten. De kleur is donkerbruin tot zwart en ze hebben zeer sterke kaken. De boktor is 10-25 mm lang, de larven zijn wit van kleur. De larven zijn in hun laatste stadia ongeveer 3 centimeter lang en zien er dik en bijna rups-achtig uit.

Professionele behandeling

Twijfelt u of u huisboktor heeft? Onze specialisten staan voor u klaar om te controleren of het inderdaad om huisboktor gaat. Er zijn veel technieken om de huisboktor te bestrijden. Welke het beste is hangt af van waar hij zich bevindt en hoe erg de aantasting van het hout is. Wij van Derks gaan meestal voor een oppervlakte-behandeling met een vloeistof die door het hout wordt geabsorbeerd. Met deze methode hoeft u niet voor langere tijd het pand te verlaten en is na 2-3 uur het pand weer vrij om te betreden. Wilt u meer weten over deze behandeling en hoe wij precies te werk gaan neem dan contact op met ons. Onze adviseurs helpen u graag en staan 24/7 voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij hebben een vaste lage prijs en 100% garantie. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Boktor

Boktor bestrijding v.a. €250,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES