Ratten laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Ratten bestrijden

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om ratten te bestrijden? Dan is Derks Ongediertebestrijding er voor jou! Ratten zijn een erg vervelende plaag om in of rond jouw huis of ander pand te hebben. Ze brengen niet alleen ziekten maar ook veel schade aan de gebouwen met zich mee. Doordat ratten altijd op zoek zijn naar een plek met genoeg eten en water, kunnen ze besluiten om een lange tijd te blijven als ze eindelijk zo’n plek hebben gevonden. En wanneer ratten comfortabel zijn met hun woonplaats, planten zij zich erg snel voort. Waardoor je binnen korte tijd een heuse plaag kan ervaren. Wil je meer weten over hoe je ratten kunt bestrijden? Lees dan gerust verder.

Ratten voorkomen is altijd beter dan ratten bestrijden

Derks Ongediertebestrijding is er ook voor je op het moment dat je graag meer informatie wil ontvangen over hoe je een rattenplaag kunt voorkomen. Het is allereerst belangrijk om gaten in of rondom het gebouw te dichten of af te dekken met gaas. Dit maakt het voor de ratten veel moeilijker om binnen te komen. Daarnaast is het erg belangrijk dat je nooit etensresten open en bloot laat liggen. Zorg er ook voor dat de container in de tuin goed afgesloten is. Als je een eigen composthoop hebt, is het van belang dat je deze afsluit en het liefst ook geurdicht maakt.

Wanneer schakel je Derks Ongediertebestrijding in?

Ratten bestrijden? Voor een efficiënte aanpak met het beste resultaat kan je bij ons terecht. Wist je namelijk dat wij als erkende ongediertebestrijders rattengif mogen plaatsen om de ratten te bestrijden? Dit is zo geregeld omdat Nederland wil voorkomen dat ratten immuun raken voor het gif. Vandaar dat alleen professionals het mogen inzetten. Wij weten precies wat we doen en zorgen er ook nog eens voor dat jouw buren, huisdieren en kinderen geen enkel gevaar lopen.

Ratten v.a. €85,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES