Vliegen laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Vliegen in huis?

Vliegen in huis of in uw bedrijf is erg vervelend. Ze kunnen zorgen voor veel overlast en zijn vaak ook erg onhygiënisch. Vandaar dat je vliegen het liefst zo snel mogelijk ziet verdwijnen. In de meeste gevallen gaat het om de vleesvlieg, klustervlieg, latrinevlieg of de motmug. Geen enkel van deze vliegen is wenselijk in uw huis of bedrijf. Wilt u graag van uw vliegen af bel dan zo snel mogelijk een gecertificeerd bestrijder van Derks Ongediertebestrijding. Onze medewerkers staan u graag te woord met vrijblijvend advies en voor het maken van een afspraak.

Soorten vliegen

Vliegen zijn erg vervelend en komen altijd onverwachts, en zorgen voor veel overlast. Gaat het nu om uw woning of bedrijf u heeft ze niet graag in de buurt. Bromvliegen, klustervliegen, fruitvliegjes, latrinevliegen, motmuggen, vleesvliegen en kamervliegen. Een vliegenplaag is slecht voor de gezondheid en vooral erg vervelend door de grote aantallen vliegen. Vliegen komen op verschillende plekken voor, voornamelijk plekken die we zelf liever vermijden. Daarnaast laten vliegen hun uitwerpselen overal achter en dit wilt u vooral niet op u voedsel hebben. Het is dus zeer belangrijk om vliegen zo snel mogelijk te bestrijden en hiervoor de juiste behandeling te gebruiken. Bel daarom direct een specialist van Derks ongediertebestrijding.

Kosten vliegen bestrijding

Bel zo snel mogelijk een ongediertebestrijding voor een inspectie van uw vliegenplaag. Tijdens de inspectie gaat onze specialist samen met u een plan van aanpak bespreken om de overlast te bestrijden. Dit plan is op uw situatie afgestemd en de type vlieg waar u last van heeft. De bestrijding kan vaak al vanaf €65,- plaatsvinden. Daarnaast geven wij ook tips om in de toekomst het probleem te voorkomen.

Vliegen

Vliegen bestrijden v.a. €65,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES