Ongediertebestrijding regio Nijmegen

Last van wespen? Binnen 24 uur
een bestrijder van ons voor de deur!

Last van wespen in regio Nijmegen?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij zijn actief in onder andere de regio Cuijk, Bemmel, Druten, Schaijk en alles wat hier binnen valt. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Nijmegen en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Heeft u last van ander ongedierte?

Derks Ongediertebestrijding is actief in de regio Nijmegen. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Cuijk, Bemmel, Druten, Schaijk en alles wat hier binnen valt. Wij van Derks zijn gespecialiseerde bestrijders die snel en vakkundig uw woning tuin en of bedrijf ongedierte vrij maakt. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd ongediertebestrijder en staan u daarom bekwaam en vakkundig te woord. We kijken samen met u altijd eerst naar mogelijkheden om uw ongedierte zoveel mogelijk te weren en op een natuurlijke manier te verhelpen dit is tevens ook het beste voor het milieu. Mocht dit niet voldoende zijn gaan we over tot een een bestrijdingsplan waarin wij biocide (giftige stoffen) gaan gebruiken.

Van welk ongedierte heeft u last?

Derks Ongediertebestrijding is een bedrijf met alleen volledig gecertificeerde bestrijders, dit houdt in dat onze bestrijders van alle markten thuis zijn en daarom al het ongedierte aankunnen en durven. Dagelijks krijgen wij te maken met allerlei verschillende ongedierte.  U kunt met ons contact opnemen voor alle soorten ongedierte, denk dan aan bijvoorbeeld:

Wespen                                                  › Muizen

Ratten                                                     › Zilvervisjes

Bedwantsen                                           › Vlooien

Kakkerlakken                                          › Vliegen

Mieren                                                     › Boktor

Houtworm

Lees vooral verder voor meer informatie. Heeft u last van ander ongedierte? Bel ons dan gerust en onze specialisten staan u graag te woord om samen met u een oplossing te bedenken hoe we het gaan aanpakken.

Waarom Derks? en de verschillende locaties

Wij van Derks ongedierte bestrijders staan voor snel en vakkundig advies of hulp. Bij ons bent u dan ook binnen 24 uur geholpen in de hele regio Nijmegen. Zo zijn wij in de volgende plaatsten actief: Cuijk, Bemmel, Druten, Schaijk en alles wat hier binnen valt.

Neem contact op met Derks Ongediertebestrijding

Als u last heeft van ongedierte, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u goed uitleggen wat te doen in uw situatie. Onze bestrijders komen in de meeste gevallen kosteloos langs voor een inspectie en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak of gaan gelijk aan de slag met een bestrijding daar waar nodig. Bel  ons vrijblijvend op voor meer informatie op ons vaste telefoonnummer of ons mobiele nummer.

Wespennest verwijderen €75,-

Muizen v.a. €85,-

Ratten v.a. €85,-

Zilvervisjes v.a. €95,-

Elk ander ongedierte: Gratis inspectie en prijs op aanvraag

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES