Wespenbestrijding Nijmegen

Actief in o.a. Cuijk, Bemmel, Druten, Schaijk en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Last van wespen in regio Nijmegen?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Nijmegen en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Hoe ontdek je of er een wespennest in jouw huis of tuin gevestigd is?

Wanneer je twijfelt of zich een wespennest in jouw tuin of rondom het huis vormt, is het raadzaam om de aanvliegroute van de wespen in de gaten te houden. Het duurt namelijk een aantal dagen voor een wespennest opvalt en je zeker weet dat de wespen een nest aan het bouwen zijn. Wespennesten kunnen zelfs op zolders van huizen ontstaan. Het is altijd belangrijk om een wespennest te verwijderen. Let er wel op dat je het wespennest alleen mag verwijderen als er geen levende wespen meer in het nest verblijven. Op zich kan een leeg wespennest geen kwaad, want wespen hergebruiken een oud nest nooit.

Wespennest verwijderen? Derks Ongediertebestrijding helpt je waar nodig

Wil je een professional inschakelen om het wespennest te laten verwijderen? Dan ben je bij Derks Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wanneer je een expert inschakelt kan je een goede service en extra informatie over de wespen verwachten. Wij bestrijden de wespen, waarna we het gehele nest voor je verwijderen. Daarnaast ontvang je meteen tips om een nieuw nest in de toekomst te voorkomen. En als laatste werken wij met bestrijdingsmiddelen die alleen voor de wespen schadelijk zijn. Andere dieren of mensen in de omgeving hebben dus geen last van het weghalen van het wespennest.

Wespennest €75,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Op elke hoogte

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES