Ongediertebestrijding regio Apeldoorn

Last van wespen? Binnen 24 uur
een bestrijder van ons voor de deur!

Last van wespen in regio Apeldoorn?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij zijn actief in onder andere de regio Apeldoorn en omstreken. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Apeldoorn en omstreken

Vaste prijs van €79,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Heeft u last van ander ongedierte?

Derks Ongediertebestrijding is een bedrijf dat er voor staat dat u zo snel mogelijk van uw ongedierte af bent. Wij zijn actief in de hele regio Apeldoorn en omstreken  We zijn een gespecialiseerd bedrijf en gaan daarom snel en vakkundig te werk in het bestrijden van uw ongedierte. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd ongediertebestrijder en staan ingeschreven bij het CPMV. Onze bestrijders gaan daarom bekwaam en vakkundig te werk. We kijken altijd eerst naar mogelijkheden om uw ongedierte op een natuurlijke en diervriendelijke manier te verhelpen. Mocht dit niet werken en het ongedierte blijft terugkeren of het probleem is bij voorhand al te groot zullen wij toch over moeten gaan op het gebruik van een professionele bestrijding met gif.

Van welk ongedierte heeft u last ?

Derks Ongediertebestrijding is op alle soorten ongedierte gespecialiseerd, Onze bestrijder zijn all-round opgeleid en hebben brede kennis. Wij krijgen dagelijks verschillende situaties in ons werk met veel verschillende type ongedierte. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor veel voorkomende ongedierte denk hierbij vooral aan:

Wespen                                                  › Muizen

Ratten                                                     › Zilvervisjes

Bedwantsen                                           › Vlooien

Kakkerlakken                                          › Vliegen

Mieren                                                     › Boktor

Houtworm

Kijk op elke pagina voor meer informatie. Staat uw ongedierte probleem er niet tussen? Bel dan snel met een van onze specialisten om telefonisch te beoordelen wat noodzakelijk is.

 

Neem contact op met Derks Ongediertebestrijding

Heeft u overlast van ongedierte, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ongedierte kan naast overlast ook ziektes met zich meedragen.
Onze medewerkers staan binnen 24u bij u op de stoep om een onderzoek te doen naar hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met het ongedierte probleem. Onze bestrijders komen vaak vrijblijvend langs voor een inspectie en kunnen daar waar nodig al gelijk aan de slag met een bestrijding. Belt u ons gerust voor vrijblijvende informatie op ons vaste telefoonnummer of ons mobiele nummer.

Klantenservice en snelheid

Wij van Derks ongediertebestrijding staan er voor om zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Apeldoorn is een mooie grote stad waar veel kleinere dorpen omheen liggen die wij graag ongedierte vrij houden.

Wespennest verwijderen €79,-

Muizen v.a. €85,-

Ratten v.a. €85,-

Zilvervisjes v.a. €95,-

Elk ander ongedierte: Gratis inspectie en prijs op aanvraag

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES